Farce Of The Penguins



Handling: "Carl och Jimmy är två iskalla pingviner ute på ett desperat uppdrag för att fixa rykande heta ligg. Efter åratal av snabbisar och intetsägande lösnummer vill Carl nu ha mer än bara pingvingump - han vill ha den vackra Melissas kärlek. Det blir Jimmy som får hjälpa sin neurotiske kompis att hitta drömtjejen och vinna hennes hjärta. Enda hindret på vägen är en nästan tio mil lång vandring över Antarktis. Det blir en färd utan like när de två bästisarna kämpar sig fram till paradiset på pingvinön."

Egna åsikter: Kan börja med, se inte denna filmen. Riktigt tråkig film som jag inte ens kollade klart på, känns verkligen som en dokumentär & den är inte bra gjord, omslaget på DVDn vad det som lockade mig till att köpa den & att många bra skådespelare skulle ha röster i filmen. Jag blev kort & gott besviken.

Betyg: (om ens den är värd det)
Carl och Jimmy är två iskalla pingviner ute på ett desperat uppdrag för att fixa rykande heta ligg. Efter åratal av snabbisar och intetsägande lösnummer vill Carl nu ha mer än bara pingvingump - han vill ha den vackra Melissas kärlek. Det blir Jimmy som får hjälpa sin neurotiske kompis att hitta drömtjejen och vinna hennes hjärta. Enda hindret på vägen är en nästan tio mil lång vandring över Antarktis. Det blir en färd utan like när de två bästisarna kämpar sig fram till paradiset på pingvinön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0