The Proposal

 

Handling:

"Sandra Bullock spelar den krävande chefen som måste deporteras tillbaka till sitt land (Kanada). För att slippa detta blir lösningen ett giftermål, och närmsta man råkar vara hennes assistent."

 

Egna åsikter:

Filmen är fantastiskt rolig. Många jobbiga sitationer att ta sig ur på roliga sätt. En lättkollad film med mycket bra skådespelare, jag är själv inte jätteglad i Sandra Bullock, men just i denna filmen gör hon rollen riktigt bra.

 

Betyg:



Twilight

Handling:

"Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma."

Egna åsikter:
Filmen har en otrolig charm & man fastnar definitivt i den. Jag har själv aldrig lockats till att se filmen, jag har heller inte läst böckerna. Men efter att jag börjat kolla på filmen är den inte lätt att komma ur. Riktigt bra film med otroligt bra skådespelare. Ser fram emot uppföljaren "New Moon". Dock lite utdragen ibland & vad jag heller inte gillar är att det är en sån grå miljö, den känns så kall & grå helt enkelt.

Betyg:



Sex And The City The Movie

 

Handling:

"Filmen tar vid där tv-serien slutade. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare. Vi får följa de fyra väninnorna genom sex, kärlek och relationer i staden som aldrig sover"


Egna åsikter:

Filmen är riktigt bra om man gillar serien. Det är verkligen inte ett måste att ha sett serien, men det underlättar. Jag har sett filmen x antal gånger & det är en film som jag lätt kan se om & om igen, likadant med serien. Mycket bra skådespelare, filmen har en bra handling & jag ser fram emot att se tvåan när den kommer. Efter 6 säsonger så har dom endå inte tappat de. Min absoluta favorit i filmen är ju helt klart Samantha Jones. Sån sjuk humor hela filmen igenom & endå så otroligt bra.

 

Betyg:


New Moon & 2012




New Moon & 2012 är två filmer jag ser fram emot att recensera!


The Secret Life Of Bees



Handling:
"South Carolina 1964. Lily Owens är en 14-årig flicka som plågas av minnena av sin döda mamma. För att komma bort från sitt ensamma liv och problemfyllda relation till sin far, flyr Lily med sin vårdnadshavare och enda vän Rosaleen till en stad där hon hoppas få reda på mer om sin mammas förflutna. Där tas hon om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright, och finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan."

Egna åsikter:
Jag har aldrig gillat filmer som ska utspela sig i förr i tiden. Det som lockade mig till att kolla på denna filmen var att det var så många skådespelare som jag gillar som är med i den. En riktigt bra film med en otroligt bra handlig. Både sorglig och glad. Nu var det ett tag sen jag såg filmen men jag funderar på att kolla på den nån dag igen snart.

Betyg:


Dance Flick




Handling:
"DANCE FLICK är en hysterisk ny komedi som för samman talangen hos två generationer ur familjen Wayans, humorklanen som gett oss Scary Movie-filmerna och White Chicks. Filmen handlar om streetdansaren Thomas Uncles. Han kommer från fel sida spåren, men hans band till den vackra Megan White kan hjälpa duon att förverkliga sin dröm att delta i danstävlingen med stort D."

Egna åsikter:
Filmen är ett måste. Sjukt rolig & spräng fylld med mycket humor. Man behöver nog inte ens sett alla filmer som den är en parodi på för att fatta, men att åtminstonde sett nån enstaka vore ett plus. Jag skrattade nästan hela filmen & kollar om och om igen på dom roligaste klippen ifrån den. Man måste nog endå ha rätt sjuk humor för att fatta en del saker. Jag har alltid gillat "parodi-filmer" & kommer förmodligen recensera flertal av dessa. Men en del saker kan ibland bli för mycket eller bara för utdraget & tråkigt. Vad som dock är lite tragiskt med dessa typer av filmer är att dom egentligen i det stora hela inte har någon särskild handling eller den känns onödig på nått sätt. Största delarna av filmen va toppen!

Betyg:


The Strangers


Handling:

"Ett par övernattar i ett ganska isolerat hus, där dom blir terroriserade av tre maskerade personer.Filmen är baserad på verkliga händelser ."


Egna åsikter:

Filmen är en av dom bästa filmerna jag någonsin har sett. Jag tror aldrig att någon skräckfilm har skrämmt mig så mycket. Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb & man kommer in i den perfekta stämningen.Dom första 20 minuterna tycker man att det är en skit lustig & tråkig film som inte är alls läskig, men sen börjar den på riktigt & skrämmer skiten ur en totalt. Många andra som sett den har inte blivit rädda alls, men jag som oftast inte blir det minsta skrämmd av skräckfilmer blev sjukt rädd. Att den är baserad på verkliga händelser är nog det som skrämmer skiten ur mig mest. Väldigt dåligt slut på filmen tycker jag, det är något som dom definitivt kunnat gjort bättre.

Betyg:




The Ugly Thruth


 

Handling:
"Abby Richters är en tv-värd på ett morgonprogram vars sökande efter Mr Perfekt har lett henne till hopplöst singel. Hon kommer dock vakna upp rejält när hennes chef parar ihop henne med Mike Chadway. En hårdnackad person som lovar att berätta hela sanningen om vad som får män och kvinnor att gå igång."

Egna åsikter:
Jag tyckte filmen var rätt överdriven men också otroligt rolig ibland. En typisk romantisk/komedi.
Lite långtråkig & man tappar nästan hela filmen i slutet. Personligen tycker jag filmer som är så lätta att fatta slutet på så oehört tråkiga. Nästan ingen handlig at all. Kollade ungefär 1 timme av filmen sen stängde jag av & kollade klart på slutet när jag hade riktigt tråkigt en dag. Så verkligen ingen toppenfilm.

Betyg:






Hej!

På den här bloggen tänkte jag skriva recensioner om filmer som jag kollat på.
Skriver egna åsikter om filmen & handling, betygsätter även filmerna.
Handlingen plockar jag från olika hemsidor & följer upp det med egna åsikter.
Ni kan även önska filmer igenom att skicka iväg ett mail till [email protected].


RSS 2.0